Thursday 2 April 2015

Satiren om tiggarna och antiziganisterna

Tiggarna-avskummen från en annan del av världen. 

Ja, fy vad dom ställer till det här i Sverige och i övriga Europa. Sitter i kyla och regn och tigger för att sedan slå upp tält på någon(S) öde tomt i utkanten av stan. Dessa avskum! Hur kan dom lämna barnen bakom sig för att själva leva i denna svenska glamour. 

Nä, avskummen borde ha stannat i Rumänien, i sina egna hem, arbetat på ett hederligt jobb och hjälpa sina barn med deras läxor på kvällen. Men varför skulle dom göra det när vi låter dom hänga på våra gator? Jäkla lösdrivare! 

Dom bara tänker på sig själva. Medans jag och ALLA utsatta och hederliga "svenskar" måste se dessa smutsiga "människor" varje gång som vi ska handla. Jag har till och med sätt dom röka. Dom borde i alla fall tvätta sig och sätta på sig rena och hela kläder. Sverige är trots allt civiliserat. Men det förstår väl inte dom. 

Nä, ut med avskummen så att vi kan fixa jobb åt arbetslösa, bygga nya bostäder och få bra skolor och sjukvård här i landet. 

Man törs knappt fråga sina egna barn vad dom vill bli när dom har vuxit upp. ALLA kommer att vilja bli tiggare och lösdrivare för att sedan snylta på oss när vi har nått ålderns höst. Hur ska vi kunna motivera våra egna barn till att vilja utbilda sig och drömma om att bli piloter, brandmän eller läkare när våra ben sparkas undan varje gång vi tar med barnen till affären?

Slutligen så uppmanar jag alla att skriva på och sprida denna namninsamling för att kräva ett slut på diskrimineringen av Romer i Europa.

No comments:

Post a Comment